BackShoppingsmall.nl

Stem op deze innovatie

Guus Avenarius
Shoppingsmall.nl

http://www.shoppingsmall.nl

Shoppingsmall.nl: de kracht van authentieke winkels uit de mooiste buurten online verenigd in een bijzonder warenhuis.

Online winkelen wordt gedomineerd door grote spelers met een aanbod van doorsnee artikelen van bekende merken.
Steeds vaker zien we echter dat het winkelend publiek terugkeert naar de kleine zelfstandige winkels uit de buurt. Het offline succes van deze winkels vertaalt zich nog niet direct in dezelfde mate in online succes. Dit komt doordat online geen gebruik wordt gemaakt van de kracht van het collectief.
Shoppingsmall.nl biedt zowel consumenten als kleine winkels een uniek innovatief concept.
De winkels bieden wij een gezamenlijk online verkoopplatform in de sfeer van hun fysieke winkelbuurt waar zij zonder investering in geld (we hanteren het Cost Per Sale model), tijd of kennis kunnen instappen. Door het gebruik van de door ons ontwikkelde apps (bijvoorbeeld voor aanmaken producten, voorraadbeheer) is het beslag op de tijd van de winkel ook na aansluiting zeer beperkt.

Ons initiatief is schaalbaar. Gevolg is een sterk groeiend alternatief warenhuis dat ook online tegemoet komt aan de nieuwe wensen van het winkelend publiek. De consument kan online winkelen in het collectieve aanbod van alle kleine zelfstandige winkels en ondersteunt daarmee de kleine zelfstandigen in de buurt. Shoppingsmall.nl wil de online markt die bepaald wordt door grote spelers met een massaal aanbod doorbreken. Zowel de consumenten als de winkeliers plukken hier de vruchten van.