Yippie! wint Blauwe Tulp binnen het thema Personalized Shopping & Paying

De ervaring van de winkelende klant wordt nooit meer hetzelfde door innovaties op het gebied van persoonlijke interactie, e-fulfilment en betalingen. Maak kennis met de winnaar van de Blauwe Tulp binnen dit thema: Yippie!

Yippie! wint Blauwe Tulp binnen het thema Personalized Shopping & Paying

De ervaring van de winkelende klant wordt nooit meer hetzelfde door innovaties op het gebied van persoonlijke interactie, e-fulfilment en betalingen. Maak kennis met de winnaar van de Blauwe Tulp binnen dit thema:

Yippie! is een dealmaker app. Het helpt consumenten om deals te maken met shops. En Yippie! helpt shops om deals te maken met consumenten. Met de app kan een consument de barcode van een product scannen. Hij ziet dan direct de goedkoopste winkels voor dat artikel. Tegelijkertijd geeft Yippie! de online én fysieke shops die dat product aanbieden de kans om direct en automatisch een persoonlijk aanbod te doen aan de consument die het product scant. Dit kan bijvoorbeeld een tijdelijke korting zijn, maar ook een langere garantietermijn, een tegoedbon voor een volgende aankoop of extra accessoires.

Van harte gefeliciteerd met het winnen van de Blauwe Tulp!