Innovation Academy: Scale up your business

De Innovation Academy is een jaarrond programma met verschillende workshops. Deelnemers aan het Accenture Innovation Awards programma kunnen op deze manier hun start-up naar een hoger niveau brengen én tegelijkertijd andere innovators en spelers binnen het Nederlandse innovatie-ecosysteem ontmoeten.

Innovation Academy: Scale up your business

Innovation Academy dag 4 komt eraan!

Het is bijna tijd voor de vierde dag van het Innovation Academy programma. Op 9 maart vindt deze workshop-dag plaats, die in het teken van ‘Scaling up your business’ staat. De workshops worden gehost door Van Doorne en DutchBasecamp. Van Doorne is een onafhankelijk bureau van advocaten, notarissen en fiscalisten, en zal deelnemers alles vertellen over het beschermen van je intellectuele bezit. DutchBasecamp is een adviesbureau voor internationale start-ups, en zal tijdens de workshop dieper in gaan op de fundamenten van een internationaliseringsstrategie en de stappen die je hierin kan zetten als ondernemer. Voor een compleet overzicht van de workshops kun je terecht op onze registratiepagina.

De Innovation Academy

Binnen het Innovation Academy programma vinden het hele jaar door verschillende workshops plaats. De workshops worden aangeboden volgens een ‘Innovation Journey’, waarbij verschillende fasen – zoals het verbeteren van je pitchskills of het aanscherpen van je businessmodel – en de bijbehorende uitdagingen van een startende onderneming aan bod komen. De workshops zijn bedoeld om als bedrijf te groeien binnen verschillende domeinen als marketing, strategie en duurzaamheid.

Schrijf je nu in

Geïnteresseerd in de workshop ‘Scale up your business’? Schrijf je dan snel in! In totaal zijn er zestig plekken beschikbaar voor deze dag. Het is mogelijk om met maximaal twee personen per start-up deel te nemen. Let op: elk teamlid moet zich individueel inschrijven voor de workshops. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Registreer je hier!