Frequently Asked Questions

Wat zijn de spelregels van de Publieksprijs?

Lees hier meer over de spelregels van de Publieksprijs.

Wat houdt de Publieksprijs in?

Naast de Blauwe Tulpen en de Groene Tulp wordt de Publieksprijs uitgereikt aan het concept dat door het Nederlandse publiek het meest gewaardeerd wordt. In de aanloop naar de prijsuitreiking kan via social media gestemd worden op de innovatiepagina op de website. Lees meer over het Social Voting-proces op de Publieksprijs-pagina.

Ik heb geen innovatie ingeschreven, maar ik zou toch graag naar de Innovation Awards komen. Is dit mogelijk?

De Innovation Awards is alleen toegankelijk voor genodigden. Zij zullen hiervan persoonlijk op de hoogte worden gesteld.

Waar en wanneer is de Innovation Awards?

De 10e editie van de Innovation Awards vindt plaats tijdens de Accenture Innovation Summit op vrijdag 28 oktober 2016 in DeFabrique te Maarssen.

Wat zijn de Accenture Innovation Awards?

De Accenture Innovation Awards is een jaarrond innovatieprogramma voor de meest innovatieve producten, diensten of concepten in Nederland. In Nederland gelanceerde concepten die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van innovatie en duurzaamheid én jonger zijn dan drie jaar kunnen meedoen. Met de Innovation Awards geeft Accenture bedrijven en organisaties de erkenning die zij verdienen. Daarnaast stimuleert het programma innovatie op de Nederlandse markt.

Wat doet Accenture?

Accenture is een wereldwijd professional services bedrijf met een compleet aanbod diensten en oplossingen op het vlak van strategie, consultancy, digitaal, technologie en operatie. Met ongekende ervaring en gespecialiseerde vaardigheden in meer dan 40 marktsectoren en voor alle bedrijfsfuncties is Accenture actief op het snijvlak van business en technologie. Deze activiteiten worden ondersteund door het grootste wereldwijde delivery-netwerk. Het uitgebreide aanbod van Accenture stelt klanten in staat hun prestaties continu te verbeteren en duurzame waarde voor aandeelhouders te creëren. Met meer dan 373.000 mensen die klanten in ruim 120 landen ondersteunen, is Accenture aanjager van de innovaties die nodig zijn om manier waarop de wereld werkt en leeft te verbeteren. Bezoek ons op www.accenture.com

Hoe kan ik mijn innovatie inschrijven voor de Innovation Awards?

De inschrijvingen voor de Accenture Innovation Awards 2016 zijn gesloten per 31 juli 2016. Je kan je hier wel alvast voorinschrijven voor de Accenture Innovation Awards 2017 via deze pagina.

Wat kost inschrijven?

Er zijn geen kosten verbonden aan inschrijving voor de Innovation Awards.

Wat zijn de criteria om in te schrijven?

Uw concept moet aan de volgende voorwaarden voldoen om ingeschreven te kunnen worden voor de Innovation Awards:

  • 1. Het concept moet geïntroduceerd zijn in Nederland
  • 2. Het concept moet jonger zijn dan drie jaar

Waar en wanneer kan ik mijn stem uitbrengen voor de Publieksprijs?

Stemmen op de ingeschreven innovaties voor de Accenture Innovation Awards 2016 kan via de Innovaties-pagina. Door te klikken op jouw favoriete innovatie, verschijnen er aan de rechterzijde van de pagina Social Voting buttons. Meer informatie over de Publieksprijs is hier te vinden.

Wat is de Groene Tulp?

De Groene Tulp is een award die wordt uitgereikt aan de winnaar van het Circular Economy Thema. In de voorgaande edities van de Innovation Awards signaleerden we een groeiende trend; bij een groot deel van de innovatieve concepten die deelnamen aan de Innovation Awards namen duurzaamheidsaspecten een vooraanstaande rol in. Met de Groene Tulp onderschrijft Accenture het belang van duurzame innovatie.

Wie zitten er in de vakjury?

Per thema zal een vakjury gedurende het juryproces de deelnemende innovaties beoordelen op basis van innovatie, succes en potentie. De vakjury’s zijn samengesteld uit vooraanstaande leiders uit het bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen, allen met ruime ervaring op het gebied van innovatie. Vanzelfsprekend is de onafhankelijkheid van de jury gegarandeerd. Een overzicht van juryleden per thema is te vinden op de Jurypagina.

Hoe blijf ik op de hoogte van nieuws over de Innovation Awards?

Via TwitterLinkedIn, Facebook en via de nieuwspagina kun je op de hoogte blijven van nieuws rondom de Innovation Awards.

Is het mogelijk om meer dan een innovatie in te schrijven?

Ja, dit is mogelijk indien de innovaties voldoen aan de inschrijvingscriteria:

 

  • De innovatie moet geïntroduceerd zijn in Nederland;
  • De innovatie moet jonger zijn dan drie jaar.

 

Wie zijn de partners voor de Accenture Innovation Awards 2016?

Al onze partners zijn te vinden op onze partnerpagina. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden van een partnership, dan kun je per e-mail contact met ons opnemen. Wij beantwoorden je bericht zo snel mogelijk.

Mijn vraag staat niet bij de FAQ, hoe krijg ik antwoord?

Stuur ons een e-mail en we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk. Kijk voor meer contactgegevens op deze pagina.